MADARA

 0    20 schede    guest3883024
Scarica mp3 Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
madara
inizia ad imparare
uramaki wegorz pieczony w tempurze, oblozone awo, wiorki kokos, chili, karashi
zloty dragon
inizia ad imparare
futo krew. w temp. - oblozone mango, sos malin-miód, orzeszki wloskie i migdaly
ebi kimchi
inizia ad imparare
futo krew. w temp. - rolka tempura, serek, kimchi, szczypior
black dragon
inizia ad imparare
futo krew. w temp. - wegorz opalany, cebulka, kawior, szczypiorek, kabay
chickand cheese
inizia ad imparare
kura serek salata - obtoczone japonski ryz preparowany, mieszanka serow, kabay
unagi koko
inizia ad imparare
futo piecz. wegorz - zapieczone w temp. kokos, kabay
slony karmel phila
inizia ad imparare
futo awo, duzo serek, tobiko - oblozone sur. losos, ikura, zlote migdaly, slony karmel
shashimi maki
inizia ad imparare
bez ryzu, losos, tunczyk, maslana, warzywa, serek
raichi minto
inizia ad imparare
surowy losos, krew. gotowana - mango, liczi, mieta
midori orenji
inizia ad imparare
losos piecz. w tempurze - oblozone awo, serek, pomarancza
ebi sake omuretsu
inizia ad imparare
datemak losos sur., krew. w tempurze, salatka surimi - kabay
ebi tataru
inizia ad imparare
krew. w tempurze - oblozone tatar losos
salmon sarada
inizia ad imparare
losos pieczony - oblozone salatka surimi, sos mango
amerikan roru
inizia ad imparare
datemak kura boczek opalany - jajko sadzone, sos barbe, szczypiorek, cebulka
spicy maguro crispy
inizia ad imparare
tunczyk, kawior, sriracha - rolka tempura, s. mayo, opalany por
rasengan
inizia ad imparare
losos surowy, tamago, krew. gotowana - tempura migdaly, tajski
amatersu
inizia ad imparare
kalmar w temp. - opalana tilapia, s. mayo, prazony por, chili, szczypior
chidori
inizia ad imparare
warzywa i tykwa w temp. - oblozona opalany tunczyk, salatka z trawy cytrynowej, chili, karashi
kakashi sharingan
inizia ad imparare
krewetka w temp. - opalany losos, s. mayo, prazony por, szczypior, cebulka, shitake, chili
soft-shell crab roll
inizia ad imparare
krab w temp. - shitake, chili

Devi essere accedere per pubblicare un commento.