Angielski zawodowy

 0    55 schede    Manca
Scarica mp3 Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
sałatki
inizia ad imparare
salads
wegetarianin
inizia ad imparare
vegetarian
sos do sałatek
inizia ad imparare
dressing
zamieszanie przez podrzucanie
inizia ad imparare
tossed
miks sałat
inizia ad imparare
greens
sałata
inizia ad imparare
lettuce
domowy
inizia ad imparare
house
majonez
inizia ad imparare
mayonnaise
warstwa w sałatce
inizia ad imparare
body
szpinak
inizia ad imparare
spinach
sos winegre
inizia ad imparare
vinaigrette
grzank
inizia ad imparare
cratons
ozdobić
inizia ad imparare
granish
oliwa z oliwek
inizia ad imparare
olive oil
grzanka
inizia ad imparare
crouton
dojrzały
inizia ad imparare
ripe
polegać na
inizia ad imparare
depend on
prowadzić
inizia ad imparare
advise
alternatywą
inizia ad imparare
alternative
dostępny
inizia ad imparare
available
przystawka
inizia ad imparare
appetiler
włączając coś
inizia ad imparare
including
posiekane
inizia ad imparare
chopped
szczypiorek
inizia ad imparare
chires
Na wierzchu z
inizia ad imparare
it's topped vith
wypełniane
inizia ad imparare
filting
cierpki
inizia ad imparare
tangy
danie główne USA przystawka UK
inizia ad imparare
entrèe
zmienić podmienic
inizia ad imparare
substitute
posypać
inizia ad imparare
sprinlle
grillować
inizia ad imparare
grill
węgiel drzewny
inizia ad imparare
charcoal
patelnia grilowa
inizia ad imparare
grill pan
płyta grzewcza
inizia ad imparare
stovetop
blat do grillowania
inizia ad imparare
flattop
opiekać
inizia ad imparare
broil
blacha do pieczenia
inizia ad imparare
broiler pan
urządzenie do opiekania
inizia ad imparare
flame broiler
opiekanie z 2 stron
inizia ad imparare
two side grilling
nad węglem
inizia ad imparare
charbroiled
patelnia do opieka
inizia ad imparare
broiler pan
sztuka kulinarna
inizia ad imparare
culinary craft
tradycyjne
inizia ad imparare
conventional
zapewnić
inizia ad imparare
To ensure
pieczeń
inizia ad imparare
roast
pośredni
inizia ad imparare
indirect
duszone
inizia ad imparare
dry heat
fastrygować
inizia ad imparare
baste
karmelizacja
inizia ad imparare
caramelization
powolne zapiekanie w niskiej temp.
inizia ad imparare
slow-roasting
kruche (mięso)
inizia ad imparare
tender
otwarte pieczenie
inizia ad imparare
open roasting
rożen
inizia ad imparare
rotisserie
szpikulec
inizia ad imparare
spit
równo
inizia ad imparare
evenly

Devi essere accedere per pubblicare un commento.